torstai 11. elokuuta 2016

Uutta ulkoasua ja valokuvausta!

Ihan ensimmäistä kertaa tämän blogin historiassa on nyt asettu oikein tilattuna tehty ulkoasu. Itse en mistään koodeista ymmärrä niin kuinka helppoa on maksaa muutama roponen vaivanpalkkaa ja saada toivomanlaisensa ulkoasu. Kaikkien silmää tämä ei varmastikkaan tule miellyttämään, mutta itse olen erittäin tyytyväinen, muullahan tässä tapauksessa ei ole väliä.Ulkoasun on siis suunnitellut ja toteuttanut Ida/ Graphiques GW (kotisivut). Toimitus oli erittäin nopeaa, eikä pankkitilini hirmuisesti tyhjentynyt. Isot kiitokset vielä Idalle!

Olen jälleen innostunut valokuvauksesta, kun en oikein ole päässyt hirveästi ratsastamaan. Minulla oli suunnitelmissa luoda oma valokuvanäyttely tallin hevosista, mutta projekti on hieman viivästynyt. Hiljaa hyvä tulee - sanotaan ja näin ollaan mentykkin.Eilen pyysin siskoani Hennaa ja hänen tytärtään toimimaan malleina harjoituksessani. Voin sanoa, että kerrankin olen tyytyväinen ottamiini kuviin.

                 

Laatu valitettavasti hieman kärsii täällä blogissa, mutta kannattaa koittaa avata kuvat isoiksi.


Unelma valokuvauksen oppimisesta pyörii mielessäni päivittäin ja siksi koitankin kovin harjoitella. Harjoittelu on kuitenkin mahdotonta ilman kuvattavia hevosia ja ihmisiä. Mikäli haluaisit olla koekaniini ja asut lähellä Saloa, otathan yhteyttä!

8 kommenttia

 1. Hieno uusi ulkoasu ja olet kyllä taitava valokuvauksessa kertakaikkiaan. 👏🏻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos. Tässä ihan punastuu 😊

   Poista
 2. Sähän voisit joskus tulla kuvailemaan mua ja mun heppaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin tulla. Saija sanoikin että sulla on ihan oma 😊

   Poista
  2. Laita mulle vaikka fb viestiä, nyt vielä elokuussa riittäisi hiukan valoa :)

   Poista